torsdag 13. mai 2010Endelig har jeg fått sydd noe som Jonah kan bruke nå! Jeg har brukt samme mønster som denne buksa, men jeg laget den ca. 10 cm. lavere i livet. Det turkise fløyelsstoffet kommer fra noen gardiner kjøpt på fretex og ribben er fra stoff og stil. Buksen er deilig og myk og gir god bevegelsefrihet for en svært aktiv krabat :)

8 kommentarer:

 1. Jonah ser jammen fornøyd ut - og det skjønner jeg godt når han har en mamma som lager så flotte ting til han. Buksa var super - flott fargekombinasjon!

  SvarSlett
 2. denne satt jo som et skudd!!!!hjelper å senke livet godt ja!!!!disse buksene er perfekte til aktive krabater året rundt!!!!

  SvarSlett
 3. En alltid like smilende Jonah som modell!! Herlig gutt!! Tøffe bukser, du har skikkelig fått dreisen på syingen nå! Moro!:)

  SvarSlett
 4. så fine bukser... jeg har gitt op syingen, å levert stoffet hos mammaen min ;)

  Likte å veldig godt bodyen til jonah, hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
 5. Fliiinke Heidi og søøøøte Jonah:) Er det bare å handle inn litt stoff og så syr du ei til Hedda eller?;)

  SvarSlett
 6. Glemmer litt å sjå på buksa med den deilige modellen din!!!!!
  Men buksa er kjempefin og Emma ønsker seg jentevarianten hehe:)

  SvarSlett
 7. ja det hjalp gjøre den mindre i livet når jeg har slik en bred ribb! Bodyen er en favoritt og den er kjøpt på cubus! Det er ei god stund siden så tror ikke de har den lenger, desverre... Det er sååå mange fine stoffer i rosa og lilla så spørs om ikke det dukker opp noen jentebukser snart:)

  SvarSlett
 8. Årh, uanset så har de ikke cubus i dk :(

  Den er kjempe fin, skjønner godt favorit-statusen :)

  SvarSlett