torsdag 29. april 2010

Bukser med lommer

Bukse nr. 2 er ferdig, og denne gangen ble det en variant med egenkomponerte lommer! Jeg har brukt et ONION mønster, nr. 10009. Elefant bomullstoff, lyseblå babykordfløyel, skråbånd og ribb er fra Stoff og Stil. Denne buksen er str. 80 og er nok litt stor til minien, men siden det er ribb rundt anklene kan den gjerne brukes for det om- og denne kan han bruke lenge :)

7 kommentarer:

 1. Så KUL!!!! Jeg får lyst å ta sangen en gang til, hehe:) Når du får skikkelig dreisen på syingen regner jeg med at jeg bare kan kjøpe inn stoff og levere til deg..?:)

  SvarSlett
 2. Så flink du er!! Disse var skikkelig fine! Er det på sykurset dere går gjennom alt dette fine? Er imponert!!:)

  SvarSlett
 3. Fiiiiiiin! Flink er du! :)

  SvarSlett
 4. Så stilige, knall lommer!! Gøy å lage sin egen vri på plaggene.

  SvarSlett
 5. Den var skikkelig tøff!! Så flink du er, har sydd et par bukser med ribb selv, og jeg syns det er vanskelig, jeg... Øvelse gjør vel mester, disse var ihvertfall utrolig kule!

  SvarSlett
 6. Takk for fine kommentarer!! Buksen er vel gjerne finere på bildet enn på Jonah.. Den er alt for lang i livet, så den må ligge på vent. Må nok gjøre litt om på mønsteret slik at den passer! På sykurset syr vi det vi vil, veldig greit. Så da er det om å finne litt varierte ting å sy slik at jeg lærer flere ting!

  SvarSlett
 7. knall fin og stilig bukse!!!!!!!!du sier den er noe lang i livet,og det er gjerne fordi en bruker et mønster der det er beregnet strikk eller læpegang øverst. og når en da setter på ribb forlenger en jo bare livet i høyden,slik at det kan være avgjørende på resultatet at en kutter av litt på lengden på livet på selve buksa,ellers må en dra de opp under armene for å passe...........hi hi hi
  men de var så søte de lommene på!!!syns du har lært mye allerede på sykurset jeg!!er det ikke moro!!!

  SvarSlett