torsdag 25. februar 2010

Vognteppe

Etter ca. 3 mnd med Jonah i magen, fikk jeg skikkelig hekledilla! Siden jeg skulle hekle til en liten gutt ble det produsert en del tepper, store og små! Det er nemlig ikke så mye annet en kan hekle til gutter.. (Dette er da grunnen til at jeg måtte lære meg å strikke!) Skjønte jo etterhvert at det ikke var nødvendig med alle de teppene, så alle har ikke blitt brukt..Jonah og jeg fikk fort et favoritt teppe og det var stort sett det som ble brukt. I jula klarte jeg og miste dette teppet, til stooor fortvilelse.... Så derfor kan det være greit med litt dokumentasjon (: 

Her er et av de andre teppene jeg heklet og det er heklet litt sånn etter fri fantasi! Gjesdal sitt bomull sport garn. Dette er første gang jeg heklet rutene sammen, det ble ganske greit og så tok det kortere tid!
4 kommentarer:

 1. nydelig teppe i søte fargekombinasjoner!!!kjedelig når en mister ja,har selv mistet det første ullteppet jeg strikket da jeg ruget på eldstemann og kjenner det enda på kroppen.........mange minner.....

  SvarSlett
 2. Har du mista det brune og blå teppet???? Nei og nei..så trist!!! Det var jo såååååå fint..
  Det grønne og var fint!! Tar du imot bestilling??? :)

  Klem Caroline

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Nydelige farger :)

  SvarSlett
 4. Sånne hekletepper er bare så utrolige fine! Skulle virkelig ønske jeg kunne hekle, men mistenker at jeg er for utålmodig type... Flink du!

  SvarSlett