søndag 21. februar 2010

Da er jeg igang!

Da samboeren min spurte meg om han kunne få lov til å selge symaskinen på finn siden jeg ikke engang hadde pakket den opp, tenkte jeg at tiden kanskje var inne...Å hjelp så mye å sette seg inn i. Er jo egentlig ikke glad i bruksanvisninger, men her var det ingen vei utenom... Det gikk faktisk ganske greit, symankinen havnet ikke i veggen :) Disse smekkene var greit å begynne med. Marimekkostoff og Stoff & stil retro stoff. Baksiden er ensfarget bomullstoff. Mønsteret er hentet fra boka "Børnetøj du selv kan sy" av Elisebeth Gynther og Bjarne Solberg, ei helt fantastisk bok med mye herlig retro klær!5 kommentarer:

 1. Hei!
  Har selv akkurat forvillet meg inn i symaskinens verden :o) Begynte også med smekker i retro-mønster. Elsker 70-talls mønstre! Siden har det blitt sengetøy og baby-bukser... Ta gjerne en titt innom bloggen min for å se :o)
  God søndag!

  SvarSlett
 2. gratulerer du klarte det!!!!har tenkt på deg og håpet at du ville komme igang<!!!!er så mye moro en kan finne på med maskinen!!!!!!!lykke til videre!!!!!!smekkene er jo kjempe søte!!!!!!!og gynther er best!!!!

  SvarSlett
 3. Så kule de ble!! Du er så flink Heidi..
  Og skjønne Jonah :) Den fødte strikke modell ;)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 4. Takk for fine kommentarer. Smekkene ble greie nok de, men tror jeg vil lage noen som gjerne er litt større og som jeg kan tørke at. Jonah er flink til å grise... Jepp Caroline- den fødte modell! Han setter frem et stort glis bare han ser kameraet!

  SvarSlett
 5. Så fine smekker! Godt du fikk pakket opp symaskinen :)

  SvarSlett