søndag 13. november 2011

Heklet cupcake


En heklet cupcake til Jonah! Som forventet så gikk cupcaken fra søstrene Grene i gulvet med et knas (keramikk). Denne kommer nok til å klare seg og Jonah kan by på "søtsaker" på lekekjøkkenet sitt.

Jeg tenkte at denne lille saken var gjort på et blunk og lett som bare det, men nei.. Jeg pleier ikke ha problemer med å forstå oppskrifter, men denne ga meg litt hodebry.. Med litt hjelp fra mamma fikk jeg det til.

Mønsteret er hentet fra candy magazine 2 kjøpt på sentrum håndarbeid (Stavanger). Heftet inneholder flere godsaker som må testes!

Jeg har heklet med Gjesdal bomull sport, heklenål 3,5.

6 kommentarer:

 1. Den er så skjønn! Når jeg så din tenkte jeg at jeg kunne kanskje hekle en sånn til Hedda. Men nå ombestemte jeg meg, hehe:) Ikkje klar for hodebry disse dager:) Sees i morra??

  SvarSlett
 2. Sååå fin!! Kan tenke meg at Jonah liker denne, skjønnasen på lekekjøkkenet sitt:) jeg tenkte også som Siren at en sånn kunne jeg gjerne hekle...hehe men er det hodebry for deg blir det iallefall hodebry for meg:)

  God klem til deg

  SvarSlett
 3. Så fin, Heidi! Har sett flere varianter av disse rundt forbi på nettet :)

  SvarSlett
 4. Nyyydelig!! Har selv også lyst til å hekle cupcake. Så jeg er på utkikk etter god oppskrift, men jeg skjønner at det ikke er så enkelt..

  SvarSlett
 5. RÅFLOTT muffins assa! Jeg har i en eviglang tid planlagt å oppgradere kjøkkeninnholdet til lillemann, men det rykker stadig bakover i køen. Kanskje til jul?:)

  SvarSlett
 6. Kjempe fin. Denne er nok en favoritt for Jonah. Disse er ikke lette å hekle, siden det er litt kronglete å jobbe med synes jeg :)

  SvarSlett