onsdag 4. august 2010

Selebukse til lille Vilde


I tillegg til blomsterkjolen som jeg blogget forrige uke fikk Vilde denne selebuksa! Jeg har brukt mønster fra boka "Børnetøj du selv kan sy". Cordfløyen er kjøpt på Soff og Stil og det rosa stoffet er fra Panduro. Mamma skjønnte ikke helt det at jeg skulle sy brun selebukse til ei lita jente, men jeg synes at brunt passer til de fleste, og sammen med rosa blir det ekstra fint. Jeg har sydd på dobbelt sett med knapper slik at selebuksa kan brukes lenge. Har sagt det før, skåbånd er ikke min greie... (Godt jeg har meldt meg på enda et sykurs slik at jeg kan lære noen triks for å få det fint!!)Liker egentlig ikke å gi fra meg noe jeg ikke er helt fornøyd med, satser på at ikke Vilde brye seg :)

Ha en finfin kveld!

Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Hei. Kjempe herlig selebukse du har laget. Må si jeg er helt enig i det der med skråbånd, men må si det ser ut som du har klart det utmerket :-)
  Syntes også den måten du har sydd navnmerke på var kjempe lurt og fint (mulig jeg "låner" den ideen en gang) hehe
  Hilsen Grethe

  SvarSlett
 2. Syns selebuksen var veldig søt. Er helt enig i at brunt passer til det meste og de fleste :-)

  SvarSlett
 3. Så fin den ble til slutt! Den satt jo som et skudd på prøvemodellen:)

  SvarSlett
 4. Den ble helt herlig! Jeg gleder meg til jeg blir tante igjen i januar, og har en pitteliten jeg kan sy til - her hos meg har de kommet langt forbi selebuksestadiet..

  SvarSlett