mandag 24. mai 2010

En koffert med fine skatter!

Jeg har har blitt spurt om å legge ut bilder av en skatte koffert, og selvfølgelig kan jeg det. Ikke de beste bildene, men det for nå være.. Har laget noen av disse. De er enkle å lage og fine å gi i gave! Her er det bare å bruke fantasien! Jeg har brukt internett for å finne den informasjonen som står på koffertene. Lappene har jeg laminert og festet på kofferten med tapeputer. Her anbefaler jeg å bruke en lamineringsmaskin som smelter og gjør lappene skikkelig stive! Jeg har prøvd å bruke en rullelameringsmaskin, men da ville ikke klisteret feste seg og lappene datt bare av... Pynten er festet med limpistol. Dette er ikke en leke koffert så den må ligge utenfor rekkevidde for barn. Det er om å gjøre å bare samle de tingene som virkelig er noe å spare på, hvis ikke blir den fort full. Skulle ønske jeg hadde slik en koffert med fine og gode minner fra min fine oppvekst :)


10 kommentarer:

 1. SÅ ufattelig koselig!! Genial og kreativ ide! :)

  SvarSlett
 2. Guri så fin! Visste ikke du hadde laget sånne! Helt nyelig, og kjempelurt:)

  SvarSlett
 3. Fantastisk Heidi :-)
  En nydelig ide..den må jeg stjele av deg!!!

  SvarSlett
 4. Siden du er så kreativ og flink, og i tillegg blitt så gala go' på symaskinen vil jeg gi deg en award som du finner i bloggen min:)

  SvarSlett
 5. Denne var vel flott. Når får jeg min?? Hilsen Jonah

  SvarSlett
 6. SÅ flott en koffert! Har tenkt samme tanken selv, men aldri kommet på at det er en glimrende gaveidé. Gjett hvem som skal på kofferthandel! ;0)

  SvarSlett
 7. For en fantastisk god idè!
  Veldig fin:)

  SvarSlett
 8. Når skal min bli fikset.. hilsen Sofia

  SvarSlett
 9. Og Hedda gleder seg til å få sin... kremt kremt;)

  SvarSlett
 10. Så utrolig fin - og så flink og kreativ du er Heidi! :) Kjempegøy å lese gjennom bloggen din! :)

  SvarSlett