onsdag 29. juni 2011

Danseskjørt

Tantebarnet mitt Sofia har blitt 2 år, hurra, hurra!!! Ifølge mammaen så ønsker Sofia seg bare tantesydde klær! Da er det vel bare å sette seg foran symaskinen da!

Selvfølgelig har jeg kjøpt meg boka "Made by me"! Godt jobba alle flotte sybloggere!!! ME LIKE!!!!! Jeg har her prøvd meg på barneskjørtet til Lille L . Det satt perfekt på Sofia, og snurre gjorde det og!

Ribb, stoff og minipompom er fra Stoff og Stil.

søndag 19. juni 2011

Sommerkjole

I går var Jonah og jeg i 2-årsdag til Rikke! Da Rikke ble 1 år fikk hun denne kjolen i gave. Den ble meget godt mottat og mammaen til Rikke mente at Jonah alltid måtte komme i bursdag :) Følte presset i år, og måtte jo bare komme med noe hjemmesydd!

Denne gangen ble det en kjole lik denne, onion mønster str. 98. Nydelig lavendel babycord og sommerslig bomullstoff som bare matchet superbra er begge fra Stoff og Stil! Gaven fallt i smak i år også. Da er det ekstra gøy å gi vekk noe som en har brukt mye tid på!

søndag 12. juni 2011

Fix ferdig!


Minikjøkkenet til Jonah er ferdig og nå kan kokkelere ute og. Jeg er veldig fornøyd med fargen, en skikkelig glad-farge! (Jotun utendørs maling) Det er mye maling igjen så nå tenker jeg ut neste maleprosjekt :) Kokeplatene har fått seg et strøk med utendørs maling kjøpt på panduro.

Forhenget er sydd i stoff fra stoff og stil. Dette bomullstoffet er kanske gammelt så gleden var stor da jeg fant ut at de ennå solgte det!

Denne komfyren er ikke beregnet for utendørsbruk, så nå spørs det hvor lenge den ser slik ut...

søndag 5. juni 2011

Myke og behaglige!

Denne buksa er sydd for ei stund siden.. Denne gangen prøvde jeg meg på Gynter sin variant! Litt endringer måtte til siden jeg skulle sy ribb i livet. Ikke så helt værst denne her, men ennå ikke helt slik jeg ønsker...Den har forbedringspotensial!

Jeg har brukt babykord og ribb fra stoff og stil!
Bildet er tatt på hytta i Lyngdal og Jonah er blid som ei sol!
(Hmm..disse var ikke nystrøkne for anledningen..)

lørdag 4. juni 2011

Prosjekt: Lekekjøkken

Da sola strålte på sitt beste i begynnelsen av mai fristet det lite å sette seg foran symaskinen... Jeg fant da ut at jeg ville fikse opp denne ødelagte komfyren. En måned har gått og den er ennå ikke ferdig...

Jonah liker godt å styre på "kjøkkenet" selv om den ikke er helt ferdig. (Tror ikke han bryr seg så mye om det..) Kanskje jeg kan få den ferdig i løpet av helga..?

Blogger det ferdige resultater når det skjer :)