mandag 29. mars 2010

Fantastisk butikk!!!!

I dag har jeg vært på den fantastiske og nye STOFF OG STIL butikken i Kr. Sand. Jeg har brukt en del tid på å studere de nye katalogene, så da var det kanskje ekstra gøy å se alt live! De har så utrolig mange flotte stoffer!! Så nå håper jeg interessen for å kjøpe stoffer kan smitte over på det å virkelig bruke de... 6 april begynner jeg på sykurs og jeg gleder meg.

mandag 22. mars 2010

Striper er stilig!!



Nok ei lue til lillegutt! Mønster og garn er det samme som denne! Jeg og Jonah liker godt denne fargekombinasjonen! Lurte på om jeg skulle lage en genser med samme stripene, men tror kanskje det kan bli litt vel mye...

lørdag 20. mars 2010

Høne Pøne

Påska nærmer så derfor ble disse to hønene til! De er strikket i fritidsgarn med pinne nr. 7. Hønene er tovet i vaskemaskinpå 60 grader, deretter er de fyllt med vatt og ris nederst slik at de sitter godt! Mønsteret er fra Sandnes garn.

torsdag 18. mars 2010

Tøfler av bestemorruter



På bloggen til denne fargeglade jenta fant jeg linken videre til disse tøflene. Et par er heklet av i alt 12 ruter. Oppskriften står på engelsk, men det er en nøye beskrivelse med bilder som gjorde det lett å forstå hvordan det skulle gjøres. Jeg har brukt Viking naturgarn og heklenål 3 på det nederste paret (ca. str.37-39) og nr. 3,5 på det øverste paret (ca. str 39-41). De har en kjempefin passform på foten og så er de gode og varme :)



lørdag 13. mars 2010

Heklet vest


Ja nå følte jeg det var på tide å lage noe til meg selv! Så det ble en vest med dette mønsteret fra garnstudio. Istedenfor  muskat valgte jeg å hekle vesten i ullgarn. Jeg tenkte jeg ville hekle den i en frisk sommerfarge! Men hva endte jeg opp med.....? Ja, ja er jo veldig glad i brunt, og nå blir den hvertfall brukt(:  

onsdag 3. mars 2010

Teppe nr. 2




Her er et utsnitt av det andre teppet tanteungen min fikk da hun ble født! Det er mye større enn vognteppet og så er det heklet i babyull fra Gjesdal. Jeg har heklet mange slike tepper i dette garnet og jeg er MEGET godt fornøyd med garnet!! Det finnes i mange fine farger og så holde det seg svært godt. Det hverken nupper, loer eller mister fasongen. Og når du i tilllegg får det til en billig penge kan det ikke bli bedre! Jeg kjøper det på spar kjøp, muligens det er dyrere andre plasser..

tirsdag 2. mars 2010

Litt mer praktisk...




Jeg fortsetter å sy litt smekker jeg :) Denne smekken er jo litt mer praktisk enn de forrige jeg lagte. Denne er sydd av voksduk og som mønster har jeg brukt ei smekke som er kjøpt. De herlige retroblomstene er fra Stoff og Stil. Litt slurvete sydd og i kveld var ikke jeg og kantbåndet venner i det hele tatt... (Men tror kanskje Jonah ville ha litt rysjer i halsen (:(:

mandag 1. mars 2010

Vognteppe til ei lita prinsesse!

Søsteren min var ganske sikker på at Sofia kom til å ønske seg et vognteppe av tanten sin. Det fikk hun og her er det ene som er heklet i baby bomull fra Gjesdal. Bestemorsrutene er på dette teppet sydd sammen!